پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/02/21

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده 2 هزار کیسه نان پارچه‌ای در استان توزیع شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده 2 هزار کیسه نان پارچه‌ای در استان توزیع شده است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی افزود: عرضه نان در کیسه های پلاستیکی مشکلات متعدد بهداشتی و زیست محیطی به همراه دارد و در این راستا مدیریت سلامت محیط کار معاونت بهداشتی برای اولین بار در سطح کشور به منظور فرهنگ سازی و آموزش عملی به مردم اقدام به تهیه و توزیع 2 هزار کیسه نان با شعار" بیا هم صدا به کیسه پلاستیکی نه بگویم" نموده است.


وی عنوان کرد: این تعداد کیسه مخصوص حمل و نگهداری نان در منزل بین مسافرین و مردم در صفوف نانوایی ها توزیع شده و امیدواریم که مردم به توصیه بهداشتی عدم نگهداری نان در کیسه پلاستکی توجه کنند.


نعیمی با اشاره به اینکه یکی از مضرات نگهداری نان در کیسه های پلاستیکی بد مزه‌گی نان است، ادامه داد: اگر در نظر بگیریم که در هر خانواده 3 تا 7 بار نان خریداری و در کیسه های پلاستیکی نگهداری شوند، متوجه خواهیم شد که چه حجم عظیمی از زباله وارد محیط زیست می شود.


 وی یاد آور شد: نگهداری، بسته بندی و حمل انواع مواد غذایی در دمای بالای 65 درجه سانتیگراد در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف باعث آزاد شدن و ورود ترکیبات خطرناک به غذا یا نوشیدنی می شود و همچنین در نظر داشته باشید استفاده مکرر از ظروف یکبار مصرف میل به غذا خوردن را در افراد کاهش داده و این ظروف باعث از بین بردن طعم طبیعی غذا می شوند.


وی خاطرنشان کرد: گزارش‌های علمی متعدد نشان داده ظروف یکبار مصرف پلاستیکی معمول در ایران باعث ایجاد انواع سرطان ها و حتی انتقال مواد خطرناک از نسلی به نسل دیگر می شود.


 مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: ظروف پلاستیکی یکبار مصرف ماده سمی دیوکسین آزاد می کنند که خطر بروز سرطان بخصوص سرطان سینه را در زنان افزایش می دهد و استفاده دراز مدت از این ظروف به طور قطع سبب مشکلات گوارشی، خستگی و ناراحتی اعصاب می شود.


 مهندس محمد رضا قلعه گلاب ادامه داد: مواد تشکیل دهنده پلاستیکی، سایر موارد افزودنی شیمیایی را به غذا وارد کرده و تلاقی مواد غذایی با مواد پلاستیکی به ایمنی و سلامت غذا لطمه وارد می کنند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: با ریختن غذای داغ و چرب در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف محیط خوبی برای رشد انواع میکروب ها به وجود می آید.1-5


انتهای پیام/